Täsmälliset neuvot juuri sinulle!

Valokuvausapu

Valokuvausapu tarjoaa valmennusta kaikille valokuvaamisesta kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Ammattikuvaajan ohjauksessa kehityt nopeammin ja saat varmuutta tekemiseesi. Saat täsmälliset neuvot valintasi mukaan kuvaukseen, kuvankäsittelyyn, rajaukseen tai henkilöohjaukseen - henkilökohtaisesti.

Kehity valokuvaajana

Tänä päivänä valokuvaus on suositumpaa kuin koskaan, lähes kaikki ottavat kuvia joko omiin tai työpaikkansa somekanaviin. Kehittämällä taitojasi saat kilpailuetua myös työelämää varten.

Räätälöidyt palvelut

Valokuvausapu koostuu erilaisista palveluista niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tutustu palveluvalikoimaan ja voit varata ensimmäiseksi, vaikka kartoitustunnin. Sen myötä voimme tavata, jutella ja voit miettiä rauhassa olisiko sinulla innostusta oppia lisää valokuvaamisesta, vaikka yksityistunneilla.

Kaikki palvelut räätälöidään aina juuri sinulle sopiviksi niin sisällön kuin aikataulunkin suhteen.

Kuvata voi missä vaan

Valokuvausapu.fi sijaitsee Tampereella, mutta etäyhteyksien myötä konsultaatiot onnistuvat myös etänä tai valitsemassasi kohteessa.

Voimme kuvata studiolla, lähteä ulos kuvaamaan maisemakuvia, ottaa kuvia mallikansioon tai somekanaviin. Voimme keskittyä myös kuvankäsittelyyn studiollani. Maailma on täynnä kiehtovia kuvauspaikkoja, katsotaan niitä yhdessä kameran linssin ja uusien mahdollisuuksien kautta.

Tärkeintä on aloittaa. Olisiko juuri nyt oikea hetki?

Voit tutustua minuun ja kuviini enemmän myös osoitteessa studiokarling.com.