Unohda nettitutoriaalit!

Yrityksen konsultaatio kuvilla

Kuvauskonsultaatio kuvilla on loistava tapa saada heti ammattivalokuvaajan kuvat käyttöön ja samalla ammentaa opit omaan kuvaukseen.

690 €

konsultaatio-kuvilla

Neuvot ja ammattilaistason kuvat samalla kertaa

Tästä palvelusta saatte tuplahyödyn. Kuvauskonsultaation kuvilla -palvelun lopputuloksena joku henkilökunnastanne osaa ottaa parempia kuvia vaikkapa some-käyttöön. Lisäksi saatte vähintään 20 kpl erilaisia ammattikuvaajan ottamia kuvia yrityksen käyttöön.

Konsultaation kulku

Ennen tapaamista perehdyn yritykseenne (nettisivut ja some) sekä juttelen yrityksessänne kuvista vastaavan henkilön kanssa.

Kolmen tunnin kuvaus ja konsultaatio

Kuvaukseen ja konsultaatioon varataan kolme tuntia aikaa yrityksessänne. Tässä ajassa käymme läpi valokuvauksen perusperiaatteita sillä kalustolla, joka teillä on käytössänne, oli se sitten kännykkä tai kamera. Huomioimme tietysti lähtötason eli millaisia kuvia olette julkaisseet.

Henkilökuntanne voi keskittyä töihinsä normaalisti, koska otamme kuvia, joissa ihmiset ovat työn touhussa. Kuvauspaikkoja ja -tilanteita kannattaa kuitenkin suunnitella jonkin verran etukäteen, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Kuvaan konsultaation aikana erilaisia kuvia yrityksessänne. Kuvaamme mm. tiloja, yksityiskohtia, ihmisiä työssään ja tuotteita. Perustelen samalla mitä tehdään ja miksi. Kuvauksen jälkeen käsittelen kuvat someen riittävällä laadulla. Myös kuvankäsittelyyn liittyen olisi hienoa, jos valokuvistanne vastaava henkilö voisi olla paikalla livenä tai etäyhteydessä, jolloin voin antaa hyvät vinkit myös kuvankäsittelyyn.

Pähkinänkuoressa

Yrityksille
Yksityinen
Omien toiveidesi mukaan
Ammattivalokuvaajan kuvat käyttöön ja neuvot omaan kuvaukseen.
Yrityksen tiloissa
690 € + alv

USEIN KYSYTTYÄ

Miten tilaan yrityksen kuvauskonsultaation kuvilla?
1. Osta palvelu verkkokaupassa.
2. Jätä yhteystietosi oston yhteydessä.
3. Otamme sinuun yhteyttä.
4. Sovitaan yhdessä, milloin ja missä tapaamme.