Unohda nettitutoriaalit!

Yksityistunti

Yksityistunti on valokuvauksen personal trainer -tunti. Yksityistunti järjestetään juuri sinun toiveidesi mukaan. Keskitymme niihin asioihin, joihin eniten kaipaat ohjausta.

Alk. 120 €

yksityistunti

Yksityistunnilla opit juuri haluamasi asiat

Yksityistunnilla kehityt valokuvaajana valovuosia nopeammin kuin tuntitolkulla tutoriaaleja netistä katsoen. Yksityistunti toteutetaan sinun ehdoillasi joko paikan päällä tai etänä.

Lähtökohtana on oma lähtötasosi, joten voimme keskittyä opettelemaan juuri niitä asioita, jotka vievät sinua eteenpäin. Tunti ei ole etukäteen suunniteltu kokonaisuus, jossa opettaja puhua pälpättää totutut asiat, vaan aidosti vuorovaikutteinen valmennustilanne, jolloin keskustelemme asiasta eri näkökulmista niin kauan, että asia on sinulle varmasti täysin selvä.

Voimme paneutua joko pelkkään valokuvaukseen tai kuvankäsittelyyn. Toki molemmat ovat aika kiinteästi sidoksissa toisiinsa ja toisesta puhuttaessa on yleensä hyvä sivuta vähän sitä toistakin.

Miksi kävisin yksityistunnilla?

Yksityistunnilla kannattaa käydä, koska haluat oppia ja kehittyä. Olet laittanut paljon rahaa kiinni järjestelmäkameraasi, joten haluat varmasti saada siitä myös kaiken irti.

Lähtökohtia on monia, joillakin tarve kumpuaa työpaikan kuvatarpeista, toisella halusta lisätä omiin some-kanaviin juuri oman oloisia kuvia ja osa haluaa ikuistaa perheen ainutlaatuiset hetket kuvaamalla. Olipa syy mikä tahansa voin luvata, että opit lisää.

Säännöllisyys palkitaan

Yksityistunnilla kannattaa käydä säännöllisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, suositeltu rytmi on viikoittain tai kaksi kertaa kuukaudessa, jotta edelliset asiat eivät ole päässeen unohtumaan. Toki aina voit valita kuinka usein käyt, elämäntilanteesi, inspiraatiosi ja voimavarojesi mukaan.

Miten edetään?

Aloitamme tunnin aina ensin katsomalla ottamiasi kuvia. Edellisellä kerralla olemme jutelleet sinua eteenpäin vievistä asioista ja olet saanut pari asiaa mietittäväksi kuvien ottotilanteisiin. Katsomme kuvistasi, kuinka hyvin onnistuit ja jos asia on selvä, siirrymme seuraavaan aiheeseen.

Oppiminen kannattaa ajatella pitkäjänteisenä prosessina. Kenestäkään ei tule mestaria yhdessä yössä, mutta suunnitelmallisella etenemisellä siirryt kohtuullisessa ajassa osaamisessasi aina seuraavalle tasolle.

Pähkinänkuoressa

Aloittelija, harrastaja tai ammattilainen
Henkilökohtainen
Kerran viikossa tai joka toinen viikko
Sinun toiveidesi mukaan asiat, joihin eniten kaipaat ohjausta.
Studiossa, ulkona tai etänä
60 min 120 €
90 min 160 €
Hinnat sis. alv.

USEIN KYSYTTYÄ

Tarvitseeko minun osata jotakin tullakseni tunnille?
Ei, valokuvausapu on tarkoitettu kaiken tasoisille kuvaajille.

Asun toisella paikkakunnalla mutta haluaisin aloittaa oppimisen, onnistuuko tämä etänä?
Kyllä. Etäpalaverissa pääsemme yhtä lailla katsomaan kuviasi ja käymään asioita läpi. Jos joskus haluat tulla paikan päälle, studioni sijaitsee kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta.

Kuvaan jonkin verran sivutyökseni. Onko tämä minua varten?
Arvioin mielelläni kuviasi ja annan palautteen niistä. Toisen valokuvaajan rehellinen mielipide auttaa monesti kehittymään vielä paremmaksi kuvaajaksi. Kaikki voivat kehittyä työssään ja toinen näkee usein eri asioita mihin itse kiinnittää huomiota.

Miten tilaan yksityistunnin?
1. Osta palvelu verkkokaupassa.
2. Jätä yhteystietosi oston yhteydessä.
3. Otamme sinuun yhteyttä.
4. Sovitaan yhdessä, milloin ja missä tapaamme.