Unohda nettitutoriaalit!

Täsmäneuvot

Haluatko valokuvata itse perhetapahtumat? Haluaisitko ammattivalokuvaajan kommentit kuvistasi? Täsmäneuvot sisältää tunnin konsultoinnin ennen ja jälkeen kuvauksen.

190 €

tasmaneuvot

Varmuutta kuvaustilanteeseen

Haluatko valokuvata itse tärkeät perhetapahtumat, mutta kaipaat varmuutta juuri tiettyyn kuvaustilanteeseen? Oletko jo taitava kameran säätöjen kanssa, mutta kaipaat vahvistusta kuvaamiseesi? Täsmä-palvelussa käymme yhdessä läpi sekä tulevan kuvaustilanteen että kuvaustilanteen jälkeen kuvatut kuvat, jolloin saat niihin ammattikuvaajan kommentit.

Konsultointi ennen kuvausta

Ensimmäisellä tunnilla käymme yhdessä etukäteen läpi juuri tulossa olevan kuvaustilanteen ja käymme läpi mitä olet aikeissa kuvata. Sinun kannattaa ottaa mukaan muutama ottamasi kuva, jotta on helpompi miettiä, mitä juuri sinun kannattaa kuvatessa huomioida.

Mietimme yhdessä mitä haasteita siinä voi olla ja saat täsmälliset vinkit ja neuvot itse kuvaustilanteeseen ja mihin kannattaa keskittyä, jotta lopputulos on parempi.

Konsultointi kuvauksen jälkeen

Toisella tunnilla kuvauksen jälkeen katsomme sovittuna ajankohtana yhdessä läpi suosikkikuvasi ja saat palautteen niihin. Opit tekemällä ja riski onkin, että jäät koukkuun oppimiseen, mutta sehän ei haittaa mitään…

Teetkö keikkaa valokuvaajana?

Täsmäpalvelu sopii hyvin myös jo keikkaa tekevälle aloittelevalle valokuvaajalle.
Saat varmuutta keikalle ja opit samalla lisää. Erinomainen sijoitus omaan tulevaisuuteen valokuvaajana.

Jos teet valokuvausta jonkin verran ammatiksesi ja kaipaat taustatukea, tämä on sinulle hyvä vaihtoehto. Sinut on tilattu kuvaamaan, mutta et ole ihan varma, kuinka siitä selviydyt. Olen henkisenä tukenasi auttaen sinua kuvauksen suunnittelussa ja arvioimassa kuvia jälkikäteen.

Jos koit, että minusta oli apua, suosittelen yksityistuntien ottamista vakituisesti. Autan sinua parhaani mukaan missä tahansa valokuvaukseen / valokuvausbisnekseen liittyvässä asiassa.

Koska aikaa käytetään vain kaksi tuntia, emme ehdi perehtyä kuvankäsittelyyn. Voit halutessasi ostaa peruskuvankäsittelyn minulta hintaan 15 €/kuva.

Pähkinänkuoressa

Aloittelija, harrastaja tai ammattilainen
Henkilökohtainen
Omien toiveidesi mukaan
Tunnin henkilökohtainen konsultointi ennen ja jälkeen kuvauksen.
Studiossa, ulkona tai etänä
2 tuntia: 190 € (sis. alv)
Sisältää tunnin ennen kuvausta ja tunnin kuvauksen jälkeen.

USEIN KYSYTTYÄ

Mitä jos tulee kysymys kesken kuvauksen?
Jos haluat, voidaan erikseen sopia videokonsultaatiopuhelu ajankohtaan, jolloin sinulla on kuvaus.

Kuinka paljon voin oppia ostamalla tämän palvelun?
Se on yksilöllistä ja riippuu paljon myös lähtötasostasi. Parhaassa tapauksessa jo yhdellä, vaikka paikan valintaan liittyvällä oivalluksella voi olla merkittävä ero kuvauksessa.

Miten tilaan täsmäneuvot?
1. Osta palvelu verkkokaupassa.
2. Jätä yhteystietosi oston yhteydessä.
3. Otamme sinuun yhteyttä.
4. Sovitaan yhdessä, milloin ja missä tapaamme.