Verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat

Verkkokaupan tuotteita myy valokuvausapu.fi (3176216-3). Myymme valmennuspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille.

Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden peruuttaa valmennus tai siirtää sen ajankohtaa.

Valmennusten muutosoikeus ja peruutusehdot

Valmennuksen peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan valmennukseen ilmoittautuneille 3 vuorokautta ennen valmennuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Valmennuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua valmennukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu maksu palautetaan. Emme vastaa muista valmennukseen osallistumiseen, sen peruuntumiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Tilaaminen

Valmennuksiin ilmoittaudutaan/tuotteet tilataan osoitteessa valokuvausapu.fi ostoskorin kautta. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli et löydä etsimääsi valmennusta tai jokin askarruttaa mieltäsi, otathan yhteyttä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa joko sähköpostilla info@valokuvausapu.fi tai puhelimitse arkisin: Liisa Karling, 050 552 3 552.

Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat ostaa valmennuksia rekisteröitymättä palveluun. Tällöin asiakkaan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn.

Tarkempi henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähtee automaattisesti, ja siinä näkyvät tilatut tuotteet ja hinnat. Vahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka valmennuksella oli tilaushetkellä.

Maksutavat

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paypalin tai Sripen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Laskutus
Laskutus maksutapana on mahdollista yritysasiakkaille. Ota yhteyttä info@valokuvausapu.fi tai sovi suoraan Liisan kanssa laskutuksesta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Esteen sattuessa valmennuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Asiakkaalla on oikeus perua tai siirtää ilmoittautumisensa toiseen ajankohtaan veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen valmennuksen alkua. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % maksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan valmennuspäivänä, perimme valmennusmaksun kokonaisuudessaan.

Peruutus sairaustapauksissa

Mikäli sairastuminen estää osallistumisen valmennukseen, maksu hyvitetään kokonaisuudessaan esittämällä sairauslomatodistus viikon (7 vuorokauden) kuluessa valmennuksesta. Valmennuspäivänä tapahtuvista äkillisistä sairaustapauksista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian.

Peruutuksen tai siirron voi tehdä soittamalla arkisin Liisa Karling, 050 552 3 552 tai sähköpostitse info@valokuvausapu.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun olemme kuitanneet sen vastaanotetuksi.

Mikäli valmennus on maksettu ilmoittautumisen yhteydessä ja osallistuminen on peruttu valmennuksen hinnan palauttamiseen oikeuttavalla tavalla, rahat palautetaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Reklamaatiot

Mahdollisissa reklamaatioissa tulee olla yhteydessä Valokuvausapu.fi Oy:n toimitusjohtaja Liisa Karlingiin, 050 552 3 552. Reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Valokuvausapu.fi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Valokuvausapu.fi Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta vahingosta eikä tuotteissa, palveluissa tai digitaalisessa sisällössä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Tampere 28.5.2021