Mestari palveluksessasi!

KUKA ON LIISA KARLING?

Olen tehnyt pitkän uran ammattivalokuvaajana ja valokuvaamisen lisäksi minua inspiroi jakaa oppimaani ja iloita siitä, että myös sinä opit ja kehityt valokuvaajana.

Tervetuloa valokuvauksen PT-tunneilleni!

Perustin valokuvausapu.fi vuonna 2021. Maailmanlaajuinen pandemia eristi meidät koteihin, mutta valokuvaus ja valokuvat toivat meidät toisiamme lähemmäksi myös silloin, kun se ei rajoitteiden takia ollut sallittua. Sain ajatuksen, että haluaisin jakaa ammattikuvaajan osaamistani myös harrastelijakuvaajille. Toiveenani ja tavoitteenani on saada toimia sinun henkilökohtaisena valmentajanasi valokuvauksen monipuolisella ja kiehtovalla saralla.

Henkilökuvauksen arvostettu ammattilainen

Olen toiminut päätoimisena ammattivalokuvaajana 90-luvun alkupuolelta lähtien.

Kuvasin ensimmäiset 10 vuotta negatiiville ja valmistin mustavalkoiset kuvat pimiössä. Digitaalitekniikkaan siirryin 2000-luvun alussa. Olen menestynyt kiitettävästi erilaisissa ammattilaisten valokuvauskilpailuissa ja toiminut itsekin tuomarina.

Minulle on myönnetty Suomen ammattivalokuvaajien mestariarvo, jota haetaan 20 kuvan sarjalla. Mestariarvoja on vuoden 1979 jälkeen myönnetty reilu 50 kpl, joten arvostan sen korkealle.

Kokemusta kannattaa hyödyntää

Kuvauksia olen urani aikana tehnyt varmasti lähes 10 000 kpl ja siihen on mahtunut niin tapahtumien kuvausta, yrityskuvauksia kuin muotokuvauksiakin studiossa, puistoissa sekä asiakkaiden kotipiirissä tai juhlapaikoilla. Oma studio minulla on ollut jo kohta 20 vuotta ja edelleen voin sanoa täydellä sydämellä, että valokuvaamiseen ei vaan ikinä kyllästy!

Kunnianhimoa on siis riittänyt ja sinun kannaltasi se on huippujuttu, koska nyt haluan jakaa ammattitaitoani ja nähdä, että sinä opit lisää.

Sanovat, että olen kiva tyyppi, joten uskon, että meillä on mukavaa yhdessä paneutuessamme valokuvauksen saloihin.

Tervetuloa tunneilleni, ota rohkeasti se kuuluisa ensimmäinen askel ja siitä se lähtee!

LIISA pähkinänkuoressa

Valokuvaajan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammattivalokuvaajien mestariarvo (20 kuvan sarja)

Menestynyt ammattilaisten valokuvauskilpailuissa

Tuomarina ammattivalokuvaajien kilpailuissa

Studio Karling Oy, vuodesta 2004

Voit tutustua minuun ja kuviini enemmän myös osoitteessa studiokarling.com

VALOKUVAUSAVUN PALVELUT

Lahjakortti

0 €

Ilahduta lahjakortilla! Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien.

Lue lisää

Kartoitustunti

95 €

Kartoitustunnilla saat ammattilaiselta rehellistä palautetta kuvistasi ja muutamia vinkkejä, miten ne voisivat olla vielä parempia.

Lue lisää

Yksityistunti

Alk. 120 €

Yksityistunti on valokuvauksen personal trainer -tunti. Yksityistunti järjestetään juuri sinun toiveidesi mukaan. Keskitymme niihin asioihin, joihin eniten kaipaat ohjausta.

Lue lisää

Päivä ammattilaisen kanssa

490 €

Kuvauspäivä sinun ehdoillasi ammattivalokuvaajan ohjauksessa. Päivään sisältyy niin kuvausta kuin kuvankäsittelyäkin sekä kevyt lounas.

Lue lisää

Täsmäneuvot

190 €

Haluatko valokuvata itse perhetapahtumat? Haluaisitko ammattivalokuvaajan kommentit kuvistasi? Täsmäneuvot sisältää tunnin konsultoinnin ennen ja jälkeen kuvauksen.

Lue lisää

Konsultaatio yritykselle

Alk. 85 €

Ammattikuvaajan neuvot yrityksen oman valokuvaamisen parantamiseen. Konsultaation aiheina esimerkiksi some-kuvat tai henkilöstön kuvaus.

Lue lisää

Yrityksen konsultaatio kuvilla

690 €

Kuvauskonsultaatio kuvilla on loistava tapa saada heti ammattivalokuvaajan kuvat käyttöön ja samalla ammentaa opit omaan kuvaukseen.

Lue lisää