Kokemuksia

Mikä on sinun salaisuutesi valokuvaajana?

USEAMPI AHAA-ELÄMYS!

"Teen töitä markkinoinnin parissa ja kuvaaminen on isossa roolissa työssäni. Olen jo pidemmän aikaa halunnut kehittää taitojani kuvaamisen parissa, jotta voisin tuottaa parempaa sisältöä työpaikkani sosiaalisen median kanavoille. Valokuvausapu oli tästä syystä täydellinen ratkaisu. Vaikka kameran käyttö onnistuu, kuvaustaidoissa on ollut selkeästi parannettavaa! Liisan pitämän koulutuksen avulla ajatusmaailmani kuvaamisen parissa muuttui täysin. Sain niin monta vinkkiä kuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn liittyen. En ollut koskaan ennen tullut ajattelleeksi kuinka paljon esimerkiksi valolla ja rajauksella on merkitystä kuvan lopputuloksen suhteen. Koin koulutuksen erittäin hyödylliseksi ja kehittäväksi! Vahva suositus 👍🏼"

– Sofianna Kupi, KC Clinic

kc_valokuvausapu
etusivukuva

Näinhän se pitää tehdä!

"Opin tunnissa enemmän kuin kymmenien tuntien itseopiskelulla. Erityisen antoisaa oli, kun sain ammattilaiselta palautetta ottamistani kuvista. Katsoimme kuvakulmia, asetelmia, valotusta, sävytystä ja kuvankäsittelyn säätöjä. Mainioiden vinkkien ja neuvojen lisäksi koin useamman oivalluksen hetken - aivan, näin se pitää tehdä! Oppimisen lisäksi sparraustunnilla oli todella hauskaa. Tosi hyvä fiilis jäi, aion mennä jatkossakin. Parempaa ja nopeampaa tapaa oppia valokuvausta on vaikea kuvitella.

Muutaman oppitunnin jälkeen huomasin omassa kuvaamisessa muutoksen. Kuvaamisesta on tullut tietoisempi prosessi. Enää en vain räiski menemään, vaan tulen ajatelleeksi paljon enemmän tilannetta, kuvakulmaa, valoa, taustaa ja kuvan kertomaa tarinaa. Se tarkoittaa enemmän upeita kuvia ja vähemmän vaivaa kuvankäsittelyn kanssa."

– Petri, valokuvauksen harrastaja

Kurssi Netumille

Netum tarjosi valokuvausta harrastaville työntekijöilleen kahden tunnin valokuvaussparrauksen, joka toteutettiin etänä.

"Kiitos paljon valokuvauskurssista! Saimme kaikki paljon ideoita ja vinkkejä taitotasosta riippumatta. Erityisesti valon suunnasta, kuvan tarinasta ja kuvan rajauksesta opimme paljon. Lisäksi kokeneemmat kameran käyttäjät saivat oppia kameran asetuksien hyödyntämiseen."

"Kouluttajalta kova suoritus antaa palautteita 2h putkeen ilman taukoja. Itse tykkäsin kovasti. Kuljin vielä samana iltana ulkona uusien ajatusten kanssa tutkien valon suunnan vaikutusta kohteisiin."

netum arvostelu
toiminta-akatemia

Tää oli ihan mahtava homma

"Tilattiin kahden tunnin konsultaatio some-kuvien laadun parantamiseksi. Ja kylläpä saatiin loistavia vinkkejä, käytännöllisiä ja helposti käyttöön otettavia. Tää oli ihan mahtava homma. Päädyttiin heti varaamaan myös jatkotunnit 😀

Erittäin vahva suositus Valokuvausavun palveluille!!!"

– Maikku Tammisto, Toiminta Akatemia

VALOKUVAUSAVUN PALVELUT

Lahjakortti

0 €

Ilahduta lahjakortilla! Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien.

Lue lisää

Kartoitustunti

95 €

Kartoitustunnilla saat ammattilaiselta rehellistä palautetta kuvistasi ja muutamia vinkkejä, miten ne voisivat olla vielä parempia.

Lue lisää

Yksityistunti

Alk. 120 €

Yksityistunti on valokuvauksen personal trainer -tunti. Yksityistunti järjestetään juuri sinun toiveidesi mukaan. Keskitymme niihin asioihin, joihin eniten kaipaat ohjausta.

Lue lisää

Päivä ammattilaisen kanssa

490 €

Kuvauspäivä sinun ehdoillasi ammattivalokuvaajan ohjauksessa. Päivään sisältyy niin kuvausta kuin kuvankäsittelyäkin sekä kevyt lounas.

Lue lisää

Täsmäneuvot

190 €

Haluatko valokuvata itse perhetapahtumat? Haluaisitko ammattivalokuvaajan kommentit kuvistasi? Täsmäneuvot sisältää tunnin konsultoinnin ennen ja jälkeen kuvauksen.

Lue lisää

Konsultaatio yritykselle

Alk. 85 €

Ammattikuvaajan neuvot yrityksen oman valokuvaamisen parantamiseen. Konsultaation aiheina esimerkiksi some-kuvat tai henkilöstön kuvaus.

Lue lisää

Yrityksen konsultaatio kuvilla

690 €

Kuvauskonsultaatio kuvilla on loistava tapa saada heti ammattivalokuvaajan kuvat käyttöön ja samalla ammentaa opit omaan kuvaukseen.

Lue lisää